Bosco Global: gràcies voluntariat per ser el motor de l’ONGD!

4 diciembre 2020

Desde l’ONGD Bosco Global s’adrecen mot directament a les persones voluntàries per donar-los les gràcies. Ho compartim.

Demà, Dia Mundial del Voluntariat, volem fer-te un homenatge, perquè t’ho mereixes tot i molt més, perquè sense el teu esperit de #SolidaritatGlobal transformar el món no seria possible. Perquè tens clar que la Solidaritat Global és el millor remei davant la desigualtat”I per això, amb tot l’afecte del món, t’hem preparat aquest vídeo:

Perquè en tu veiem reflectit el compromís, el servei, la solidaritat, l’alegria, l’empatia, l’esperança, la il·lusió, i això et fa imparable. Perquè amb la teva actitud #beabejamyfriend, poses a disposició el teu temps, les teves capacitats, la teva energia per contribuir en aquest rusc solidari tan necessari per seguir treballant per la justícia social, tant a nivell local com global, des de la gratuïtat, el servei i el compromís.

I sabem que no caminem soles, el Papa Francesc ens ho recorda constantment en els seus missatges i en les seves dues últimes encícliques, Laudato si i Fratelli Tutti i ens anima a seguir treballant pel bé comú de la humanitat, perquè totes les persones tinguin una vida digne i es respectin i defensin els seus drets.

Sabem que tu ets aquesta persona que, tot i les preocupacions, la incertesa, posa tota la seva energia i esperança en somiar un món més just, equitatiu i sostenible. I és per això, com Don Bosco, que ets un “somiador”, però no un “somiador” ingenu, sinó algú que no es conforma amb imaginar un món diferent, sinó que sap que els somnis que es persegueixen, amb esforç i cooperació , es van fent realitat. Gràcies.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...