Bosco Global celebra la primera trobada de Delegacions Locals de la Comunitat Valenciana i Regió de Múrcia

21 octubre 2021

Sota el lema de la Inspectoria Maria Auxiliadora “Ens mou l’esperança”, 12 persones que formen part dels equips de voluntariat i de les delegacions de Bosco Global d’Alcoi, Alacant i Cartagena van tenir la seva primera trobada el passat diumenge 17 d’octubre a El Campello. Una jornada il·lusionant que va servir per a compartir inquietuds i seguir construint Bosco Global en el territori.

L’objectiu principal d’aquest dia era conèixer-se, trobar-se i tenir un moment més proper de reflexió i aprofundiment, gràcies a les possibilitats que donen les trobades presencials.

El matí es va dividir en tres parts: un breu moment dedicat a com es veu la participació en l’entitat, un segon moment formatiu titulat “Una ONGD de joves i per a joves” i un tercer moment de treball per delegacions locals per a compartir i revisar possibles accions a cada territori.

La reflexió es va centrar a plantejar algunes preguntes: què és el que els preocupa als i les joves? Com poden donar resposta des de Bosco Global? Com poden créixer els i les joves en l’àmbit personal formant part de Bosco Global? Algunes idees que van sortir a tall de conclusió van ser que la joventut vol un món més just i que Bosco Global pot ser facilitador d’eines i d’oportunitats a la joventut per a participar activament en la il·lusionant tasca de construir un món millor.

Per últim, les delegacions van assentar la base del que necessiten les seves localitats i els pròxims passos que han d’anar donant per a seguir creixent.
Aquesta jornada va comptar amb el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...