Bosco Global anima a inscriure’s al seminari en línia “Experiencias de aprendizaje a través del juego en Chile y España”

27 abril 2021

Una activitat conjunta de l’ONGD salesiana i la Fundación Observatorio del Juego de Chile que tindrà lloc el dijous 6 de maig a les 18 h i que compta amb el suport de l’Agència Andalusa de Cooperació Internacional per al Desenvolupament. Les inscripcions ja estan obertes i es poden realitzar en aquest enllaç https://boscoglobal.org/seminario-juego/

Des de fa gairebé dos anys Bosco global està realitzant el projecte “Juegos que cambian el mundo”, pel qual diferents grups juvenils estan desenvolupant processos educatius que afavoreixin la construcció d’una ciutadania global a través d’estratègies d’aprenentatge basades en jocs i gamificació. Es tracta d’un projecte cofinançat per l’Agència Andalusa de Cooperació al Desenvolupament (AACID).

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta experiència, així com altres experiències de docents que fan servir jocs a les seves aules, Fundación Observatorio del Juego (Chile) i Bosco Global (Espanya) s’han unit per col·laborar en la promoció de l’ús educatiu dels jocs.

A partir de l’elaboració de diferents jocs els joves han adquirit una visió crítica de la realitat mundial i han desenvolupat habilitats socials i emocionals.

Aquests jocs són aptes per a la seva utilització en centres escolars, associacions i a casa. Alguns d’ells ja es poden descarregar aquí https://boscoglobal.org/proyecto-juegos-que-cambian-el-mundo/

Inscriu-te a el seminari

El seminari, gratuït, se celebrarà el 6 de maig a les 18:00 hores i s’emetrà en directe des del perfil de Facebook de la Fundación Observatorio del Juego @observatoriodeljuego

Per a participar-hi només cal inscriure’s en aquest enllaç https://boscoglobal.org/seminario-juego/

Ponències:

  • Francisca Jauregui, de l’Observatorio del Juego (Chile).
  • Raúl Rosales, mestre en el Colegio salesiano Santo Domingo Savio (Úbeda, Espanya).
  • Valentina Urrutia, psicòloga, treballa a la ludoteca del Colegio De Santa María del Monte (El Monte, Regió Metropolitana, Chile).
  • Rosa M. Macarro, tècnica d’Educació per al Desenvolupament de Bosco Global.

Està previst realitzar més endavant un altre seminari formatiu en què el personal de les dues fundacions i educadors expliquin la seva experiència i els avantatges de l’ús de el joc en el seu treball.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...