Eusebio Muñoz pren possessió com a director de “Missions Salesianes”

27 agosto 2020

Por ANS

El divendres 24 de juliol , comptant amb la presència del superior de la *Inspectoría «España-Santiago el Major» (*SSM), don Fernando García Sánchez (en el centre de la foto), es va realitzar la presa de possessió del nou director de la Procura Missionera de Madrid «Missions Salesianes» don Eusebio Muñoz (a l’esquerra), que va entrar en el lloc deixat per don José Antonio *San Martín (a la dreta). Do Sant Martí va ser director de la Procura durant 6 anys, mentre que don Muñoz en l’últim sexenni va ser delegat del Rector Major per a la Família Salesiana.

El 8 de maig el Rector Major P. Ángel Fernández *Artime va agrair públicament al P. Eusebio Muñoz pel seu servei durant sis anys en la Delegació de la Família Salesiana i es va anunciar el nomenament com a Director i Procurador de la Procura Missionera Salesiana de Madrid, Espanya.

En efecte, el P. Juan Carlos Pérez Godoy, SDB, Conseller Regional de la Mediterrània en una carta dirigida als Salesians va escriure: “En primer lloc, desitge manifestar que el Rector Major ha nomenat Procurador de la Procura Salesiana de Madrid al P. Eusebio Muñoz Ruíz, fins ara Delegat del Rector Major per al Secretariat de la Família Salesiana”.

Aquesta nova labor de Procurador és sens dubte de gran importància i rellevància en aquest moment de la història. Com li va manifestar un salesià al P. Eusebio: “Exigirà de la teua persona molt faena, però crec que podràs realitzar el servei amb la bona tenacitat que et caracteritza, amb creativitat que exigeixen aquests nous temps de post-pandèmia i amb identitat marcada per la Salesianitat que portes posada”.

En una missiva enviada a les Família Salesiana a la qual va servir durant aquests últims anys, el P. Muñoz, va agrair a tots els grups i als responsables i Superiors de les branques de la Família Salesiana i va convidar a tots a acompanyar el treball del Delegat del Rector Major per a la Família Salesiana P. Joan Lluís Playá. “Estic convençut que el P. Joan Lluís ens assegura qualitat realitzant l’important encàrrec que el Rector Major li confia. Com diem a Espanya: Estem en bones mans!”.

En un missatge a tota la Família Salesiana manifesta que la primera paraula és de gratitud a tots amb els qui va compartir els anys de servei com a Director durant 11 anys en la Comunitat “Don Bosco” de la Visitaduría de la Universitat Salesiana de Roma i els últims 6 anys amb la Família Salesiana. “Donar-los les gràcies a vostés no pot entendre’s com un gest obligat i formal. M’ha fet molt de bé participar en el generós treball de tantes persones i comprovar la permanent resposta a Déu dels nostres grups. La bondat que heu tingut amb mi i la generositat del vostre acompanyament ha fet més fàcil i agradable el treball. El Senyor, a través de vostés, ha estat generós amb mi. Gràcies!”.

Durant aquests últims anys ha sigut un dels grans animadors de la Família Salesiana, ha recorregut el món sencer animant i formant als responsables de la Família Salesiana en cada *Inspectoría de les 7 Regions Salesianes i conclou el seu sexenni oferint a la Congregació Salesiana un llibre: “La Família Salesiana de Don Bosco”; “espere – conclou el P. Muñoz – que aquestes pàgines siguen un motiu més per a agrair a Déu l’inestimable do de la Família Salesiana a la societat i a l’Església”.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...