Últims dies per a participar en els Premis APS

7 septiembre 2020

Per Salesians Comunicació

La Xarxa Espanyola Aprenentatge-Servei, l’editorial edebé, el Ministeri d’Educació i Formació Professional i l’Ajuntament de Càceres  impulsen la nova convocatòria de els  Premis Aprenentatge-Servei 2020 que arriba a la seua sisena edició.

En les actuals circumstàncies de pandèmia per la COVID-19, més que mai creiem que és important donar a conéixer experiències d’Aprenentatge Servei que promoguen noves actituds i canvis en la societat.

Fins al 30 de setembre de 2020, a través de la web dels Premis Aprenentatge-Servei, els centres d’Educació Infantil i Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional, així com les entitats socials que estan desenvolupant pràctiques d’aprenentatge-servei (*ApS) podran presentar els seus projectes i optar als diferents premis.

L’Aprenentatge Servei és una metodologia que permet a xiquets i joves aprendre mentre realitzen un servei a la comunitat, enfortir coneixements i habilitats i contribuir a afermar valors socials.

Els Premis *ApS tenen com a objectiu incentivar projectes tan diversos com els hàbits saludables i el medi ambient o la inclusió de persones amb discapacitat intel·lectual o l’equitat de gènere.

Bases convocatòria 2020

La iniciativa dels Premis Aprenentatge Servei compta amb el suport de: Obra Social La Caixa, *DKV Assegurances, *CENEAM, (Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic), *GSD educació, *Fundació Princesa de Girona, *OEI (Organització d’Estats Iberoamericans), Eduque, Fundació Anabella i Mullor, Plena Inclusió, *Torresco, *Esemtia i Ajuntament de Càceres.

Entitats convocants del Premi:
Xarxa Espanyola d’Aprenentatge-Servei està formada per 15 grups territorials el propòsit dels quals és impulsar el desenvolupament de l’aprenentatge-servei i estan constituïts per persones procedents de centres educatius, centres de formació del professorat, entitats socials, universitats i
altres iniciatives locals.

Edebé , grup editorial especialitzat en continguts educatius amb una dilatada experiència, va ser pionera en la creació de materials digitals. E n els últims anys s’ha consolidat com un dels grans grups editorials dedicats a l’educació a Espanya. Edebé és present en tots els països iberoamericans i especialment en els de llengua hispana de Mèxic, Colòmbia, el Perú, l’Equador, l’Argentina, Chile, i al Brasil, en llengua portuguesa.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...