Arrenca el Campobosco a Barcelona

1 agosto 2014

El 1886, dos anys abans de morir, Don Bosco va visitar Barcelona. Durant el mes que va passar allà, el fundador dels Salesians va tenir ocasió de reunir-se amb importants personalitats de les esferes política, social, cultural i religiosa de la ciutat comtal. La seva visita va donar grans fruits: la promoció de les Escoles Professionals de Sarrià, l’encàrrec del temple del Sagrat Cor de Jesús al Tibidabo i, en definitiva, l’impuls a l’obra salesiana a Espanya.
 
Gairebé 130 anys després, 400 joves d’Espanya i Portugal han iniciat a Barcelona el Campobosco 2014, un recorregut pels llocs més importants en la vida de Sant Joan Bosco. Aquesta trobada permetrà veure els joves durant 10 dies com es va anar fent a poc a poc realitat el somni de Don Bosco, plasmat en el món salesià.
 
Arribada a Martí Codolar
 
Vinguts des de les diferents inspectories de Salesians i Salesianes d’Espanya i Portugal, els joves han arribat durant la tarda en els “campobuses” a la Residència Salesiana de Martí Codolar, on els esperaven els membres de l’equip organitzador, reunits des de diversos dies abans. Allà estaran allotjats durant la seva estada a Barcelona.
 
Després de l’acollida i el sopar, s’ha donat el tret de sortida al Campobosco 2014 al pati interior. Moment per a les presentacions, per als avisos i també per compartir l’alegria de viure una experiència única. Després, divisió en grups per començar a conèixer-se. Alguns joves han pujat a interpretar diversos números preparats per a l’ocasió.
 
"Que tingueu una experiència de les que marquen la vida", els ha dit als joves Isabel Pérez, inspectora de la Inspectoria de Nostra Senyora del Pilar (FMA Barcelona). Amb els seu "bona nit", els participants en el Campobosco 2014 s’han anat a descansar per recuperar forces i afrontar demà la primera jornada intensa: la visita a la Barcelona salesiana.
 
Podeu seguir la informació actualitzada via Facebook.
 

També et pot interessar …