Aprofundir en l’Any especial «Família Amoris Laetitia»

15 marzo 2021

En l’Àngelus del passat dia 27 de desembre de 2020 el papa Francesc va anunciar solemnement que el pròxim 19 de març de 2021, dia de el 5è Aniversari de la publicació de l’exhortació apostòlica Amoris Laetitia sobre la bellesa i l’alegria de l’amor familiar, s’inauguraria l’Any especial «Família Amoris Laetitia».Aquest Any especial començarà amb la festa de sant Josep i acabarà amb la 10ena Trobada Mundial de les Famílies que se celebrarà a Roma el dia 26 de juny de l’any 2022.

Amb aquesta iniciativa, el papa Francesc es proposa «arribar a totes les famílies del món a través de diverses propostes espirituals, pastorals i culturals que es podran realitzar en les parròquies, diòcesis i universitats, i també en els moviments eclesials i les associacions familiars» .

Amb aquest criteri, el primer dels objectius de l’Any especial «Família Amoris Laetitia» és «difondre el contingut d’aquesta exhortació apostòlica per» fer experimentar que l’Evangeli de la família és alegria que omple el cor i la vida sencera «. D’aquesta manera, prossegueix el Papa, «la família descobreix i experimenta l’alegria de tenir un do -i ser al seu torn un do- per a l’Església i la societat, i així pot arribar a ser una llum en la foscor del món» .

El compromís de la Delegació Inspectorial de Comunicació

En resposta a aquesta invitació, la nostra Delegació Inspectorial de Comunicació s’ha proposat col·laborar en la difusió dels múltiples missatges que el papa Francesc ha dirigit a tota la humanitat en els nou capítols de l’exhortació apostòlica Amoris Laetitia.

Amb aquesta finalitat, al llarg de tot aquest Any especial «Família Amoris Laetitia», cada setmana dedicarem una «fitxa ‘semblant a aquesta que ens ajudi a prestar atenció a aspectes concrets dels nou capítols d’aquest document del papa Francesc.

No ens limitarem a recordar aquests aspectes, sinó que aprofitarem aquesta oportunitat per a suscitar la reflexió i fomentar el diàleg per descobrir com aquests missatges poden afectar les nostres pròpies vides com a esposos, com a pares o com a fills, és a dir, com a membres d’una família que es proposa créixer a la ‘alegria de l’amor’, ja que aquest és el significat de l’expressió ‘Amoris Laetitia’ .

Visita la secció https://www.salesianos.edu/amoris-laetitia/

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...