Aprendre a estimar a Salesians Triana

23 abril 2021

Per Comunicació Triana

Salesians Triana ha celebrat del 12 al 16 d’abril una nova edició de les jornades d’Educació Afectivo Sexual. Per tercer any consecutiu, i sota el lema «Aprendre a estimar», el centre ha dedicat diversos moments de la setmana a donar resposta a la següent qüestió: Per què totes les persones busquem estimar i ser estimades?

Aquesta formació neix amb l’objectiu d’aprofundir i seguir educant en aquesta dimensió tan necessària per al desenvolupament de l’alumnat. «En el nostre centre busquem sempre l’educació integral del jove, que excedeix el merament acadèmic. Per això, l’organització d’aquestes jornades busca dedicar temps a la reflexió de la temàtica proposada», comparteixen.

«Aprendre a estimar és central en la vida d’una persona i en la vida d’un cristià. Pel fet que Déu és amor i l’home està creat a la seva imatge, comprenem la identitat profunda de la persona, la seva vocació a l’amor. L’ésser humà està fet per estimar, la seva vida es realitza plenament només si es viu en l’amor «, expliquen sobre el sentit de les jornades.

Per això, en totes les etapes educatives s’ha atès aquest aspecte a través dels diferents Bons dies. A més, els alumnes de 5è i 6è d’Educació Primària, tota la Secundària i 1r de FPB han tingut una sessió de tutoria per poder treballar amb més profunditat la temàtica relacionada amb l’educació dels afectes i la sexualitat. «S’ha tractat de fer partícips als nostres alumnes d’un moment únic per reflexionar, compartir i ajudar-los a que es coneguin, es valorin i aprenguin a relacionar-se de manera sana i equilibrada», expliquen.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...