Amazon llança la segona edició d’ ‘Un clic para el cole’ per donar suport als centres educatius amb un percentatge de les compres

22 septiembre 2021

Per Comunicació Social

«Un clic para el cole» és una iniciativa d’Amazon.es adreçada als centres educatius que imparteixen educació infantil (2n cicle), primària, secundària, batxillerat i/o formació professional del territori espanyol. Des del passat 6 de setembre fins al 6 de febrer de 2022, Amazon donarà als centres educatius un percentatge de totes les compres realitzades per aquells clients que s’hagin unit a la iniciativa. El centre educatiu podrà usar el crèdit virtual acumulat per seleccionar i rebre de manera gratuïta equips informàtics, material educatiu i tots aquells productes que necessiti triant entre més de 1.000 productes.

A més tindràs a la teva disposició Amazon Digital Lab, un món de recursos digitals gratuïts per a alumnes i professors amb eines i metodologies que promouen un ensenyament innovador. Cal destacar que en la seva primera edició va donar 3,8 milions d’euros, en forma de crèdit virtual, en sis mesos per a l’adquisició de material escolar a més de 7.500 centres educatius espanyols.

¿Com funciona?

El primer pas és visitar www.unclicparaelcole.es. Escollir el centre salesià al qual recolzar i acceptar els termes i condicions per participar en la iniciativa.

Un cop fet aquest pas, Amazon donarà -sense cost addicional- un percentatge de les compres realitzades, incloent productes de les més de 12.000 petites i mitjanes empreses espanyoles que venen a Amazon. Al seu torn, aquesta donació serà transformada en crèdit virtual i els centres que s’hagin adherit a la iniciativa podran canviar-de forma totalment gratuïta pels productes que necessitin d’un catàleg amb més de 1.000 articles.

Si el centre educatiu que el client vol seleccionar no s’ha adherit a la iniciativa des del principi, el crèdit virtual s’anirà acumulant i el tindrà disponible quan decideixi inscriure’s. Si aquest finalment no s’inscrigués, el percentatge donat es repartiria entre tots els centres adscrits a la iniciativa.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...