Alumnat de Cartagena participa en el Ple Municipal d’Infància i Adolescència

24 noviembre 2020

Per Araceli Álvarez.

El passat divendres 20 de novembre, es va commemorar el «Dia universal dels drets de la infància» i dins de el Programa Ciutats Amigues de la Infància, de l’Ajuntament de Cartagena, es va celebrar el III Ple Municipal d’Infància i Adolescència, presidit per l’alcaldessa Ana Belén Castejón Hernández.

Aquest any, l’alumna Mª Pilar Abellán Pedrero que és membre integrant del Consell, hi ha assistit, juntament amb els seus companys i companyes de 2n C d’ESO, a través de videoconferència. Aquest acte institucional es va desenvolupar en un ambient relaxat i distès, on l’alumnat va ser conscient de la importància que es dóna a la participació de la infància del  municipi en els assumptes que els competeixen.

Plataformes Socials Salesianes amb el Dia Mundial de la Infància

Amb motiu del Dia Mundial de la Infància, les entitats de la Coordinadora Estatal de Plataformes Socials Salesianes (Asociación Valponasca, Federación Pinardi, Fundación Ángel Tomás-FISAT, Fundación Boscos, Fundación Don Bosco, Fundación JuanSoñador, Fundación María Auxiliadora, Fundación Mornese, Fundación Valsé y Salesians Sant Jordi) han promogut la campanya #AprendemosDeTi per posar en valor el comportament dels infants i els adolescents durant la pandèmia de la COVID-19.

Les entitats socials salesianes també volen informar i denunciar la situació de la infància vulnerable enmig d’una crisi econòmica, social i sanitària. I reclamen un major compromís d’agents socials, institucions i de la societat en general per protegir-la dels efectes de la COVID-19.

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...