50 anys de vida a Salesians Sant Josep Artesà d’Elx

19 marzo 2021

Per Salesians Comunicació

El director de la presència salesiana, Miguel Gambín explica que en aquests 50 anys han passat moltes coses dignes de ressenyar a Salesians Sant Josep Artesà d’Elx: «La pervivència d’un centre educatiu durant cinquanta anys suposa referir-se a milers de joves que han passat per les seves aules, els patis i dependències, i s’han endut un bagatge de formació, de somnis i esperances compartides que portaran amb ells durant tota la seva vida. A més, al llarg d’aquests anys han estat molts els joves que s’han integrat en el mercat de treball, i han aconseguit trobar un lloc al món, tot i tenir-ho tot en contra «.

El centre salesià que imparteix Educació Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius porta 50 anys donant suport a les empreses de la zona amb persones qualificades tècnica i humanament. «Dècades de treball educatiu constant, amb l’estil salesià que és marca de la casa».

El dia gran de les celebracions tindrà lloc el 6 de maig amb un acte institucional en què participarà l’alcalde de la ciutat per celebrar una història plena de bones experiències. Durant l’acte s’inaugurarà un monument a la rotonda contigua al centre, amb una placa commemorativa.

El director salesià agraeix la col·laboració de l’ajuntament i conclou les seves paraules dient; «perquè hi ha molt a recordar, per seguir somiant futur».

Una Dama d’Elx creada pels alumnes salesians

El Centre de Formació Professional ha dedicat un monument a la ciutat d’Elx per commemorar el 50è aniversari de la seva fundació. L’alcalde, Carlos González, va rebre el 17 de març al director de las escuelas salesianss, Miguel Gambín, que va acudir-hi acompanyat de la direcció del centre formada pel cap de departament de Vehicles, Pedro Sempere; el cap de departament de Gestió Administrativa, Carlos Berenguer; i el cap d’estudis de Cicles Formatius, Miguel Ángel Morales.

En la visita la comunitat educativa va traslladar a l’alcalde la seva proposta de cedir a l’Ajuntament una estàtua de la Dama d’Elx que estarà feta amb xapa soldada pels alumnes i alumnes del cicle formatiu de Mecànica. En concret, aquesta versió del bust iber es col·locarà a la rotonda d’accés a la carretera de Matola.

Segons ha explicat Gambín, l’esdeveniment consistirà en una visita al taller de Mecànica on es descobrirà una placa commemorativa, i acte seguit es presentarà aquesta escultura. Per la seva banda, l’alcalde d’Elx ha agraït el treball d’alumnat i professorat per dur a terme aquest tipus d’iniciatives.

 
 

També et pot interessar …

Noticia

[deg_elastic_gallery gallery_ids="67731,67728,67721,67576,67626,67636,67637,67638,67647" _builder_version="4.14.5"...