29 enero 2016

Amb motiu de la festivitat de Sant Joan Bosco, que se celebra el 31 de gener, el Rector Major dels Salesians, Don Àngel Fernández Artime, anima els joves a que es deixin "robar" el cor per Don Bosco per a poder fer realitat el somni de Déu per a cada un d’ells, que és sempre "garantia de felicitat".

El Rector Major dels Salesians, Don Ángel Fernández Artime, ha enviat el tradicional Missatge als joves de totes les Presències Salesianes del Món a la Festa de Don Bosco, en el qual els convida a deixar-se conquerir per Jesús: "No tingueu por de que vagi calant tan profundament en el vostre cor que ja no pugueu viure sense Ell ".

El desè successor de Don Bosco concreta el seu missatge als joves en vuit consells: escoltar la seva veu interior; reconèixer la presència de Déu; deixar-se ajudar en aquesta recerca; viure experiències que els portin a la trobada personal amb el Senyor; enfortir l’amistat amb Jesús; demanar-li a Déu Pare el Do de l’Esperit; valorar la família, l’amistat i la fraternitat; i acceptar la vida com a donació i servei.

"I tot això fins a arribar a madurar el vostre propi projecte de vida, fent realitat el somni de Déu per cadascun de vosaltres, sabent que sigui quin sigui aquest somni sempre serà garantia de felicitat", afegeix el Rector Major dels Salesians.

Don Ángel conclou amb aquest desig: "Els meus estimats joves: acabo com vaig iniciar la meva salutació, desitjant-vos una molt feliç festa del nostre Estimat Don Bosco. Que la Auxiliadora, Mare que ho ha fet tot, segueixi sent port segur per a vosaltres i que el Senyor Jesús segueixi conquistant els vostres cors i les vostres vides ".

A recursos pot descarregar-se el missatge complet:
 

També et pot interessar …