29 enero 2016

En l’àmbit de les celebracions del Jubileu de la Misericòrdia, el dissabte 16 de gener va tenir lloc una Hora Santa de Pregària i Celebració del Jubileu amb la visita de la relíquia de la mitena d’una de les mans del P. Pius de Pietrelcina al Temple jubilar del Sagrat Cor de Jesús del Tibidabo.
L’acte, que va començar a les 21.30h i es va allargar fins gairebé les 23.30h, va ser organitzat pel Grup apostòlic Joves de Sant Josep i el Col·legi del Cor Immaculat de Maria de Sentmenat que van portar del seu Col·legi l’estàtua del Pare Pius que va presidir la celebració. Va dirigir l’Hora Santa Mn. Jordi Gutiérrez, rector de Nostra Senyora de Lourdes de Badalona.
 
La relíquia havia estat confiada fa temps pels frares de San Giovanni Rotondo al P. Daniele, sacerdot de la diòcesi de Bari que és qui té encomanada la custòdia i es va encarregar del seu trasllat a Barcelona.
 
L’assistència va ser extraordinària omplint completament el recinte de la cripta i habilitant totes les cadires plegables disponibles. Era tal l’afluència de persones que es va haver de renunciar a l’entrada solemne des del fons de l’Església tal com s’havia previst.
 
Va predicar sobre la santedat del Pare Pius el P. caputxí Valentí Serra de Manresa, de la Comunitat de Sarrià. Diversos pares salesians i Mn. Joan Prat, rector de Sant Josep de Manresa, van ocupar el confessionari durant tot el temps que va durar la cerimònia facilitant que molts fidels poguessin guanyar la Indulgència Plenària del Jubileu tal com se’ls hi va explicar.
 
Molts dels assistents van manifestar la seva satisfacció per haver pogut assistir a un acte religiós tan emotiu en l’àmbit de l’Any Jubilar de la Misericòrdia.

 

 

També et pot interessar …