28 enero 2016

Coincidint amb la festa de Sant Francesc de Sales, patró de la nostra Família Salesiana, s’ha reunit per primera vegada el Consell de la Família Salesiana de la Zona Nord de la Inspectoria de Maria Auxiliadora.

La trobada es va realitzar a la Parròquia de Sant Joan Bosco – Meridiana, de Barcelona. Estaven convocats dos representants de cadascuna de les branques de la Família Salesiana presents a la nostra Inspectoria: Salesians, Filles de Maria Auxiliadora, Salesians Cooperadors (amb Llars Don Bosco), ADMAs, Voluntàries de Don Bosco, Antics Alumnes dels Salesians i Antigues Alumnes de les Filles de Maria Auxiliadora.
 
Som conscients que s’inicia un camí especial de comunió entre aquestes branques de la Família Salesiana establertes en les nostres dues Inspectories, tenint present que no coincideixen la dels SDB i la de les FMA, elles més àmplia, presents també a la Zona Centre.
 
A la reunió analitzem què ens demanen els documents bàsics de la Família Salesiana a partir de la Carta d’Identitat, la de Comunió i la de la Missió. A partir d’aquesta presentació es van establir uns criteris i objectius compartits així com un calendari de les propostes ja previstes per cadascuna de les branques, procurant que les que són obertes puguin ser participades per la resta. A partir de la realitat de tenir aquesta trobada a meitat de curs partim de la necessitat de no crear durant aquests mesos més trobades del Consell de la Família Salesiana que els necessaris, motivats per la visita del Rector Major a Barcelona (12 de maig) i la trobada de revisió de final de curs.
 
Acabem la trobada satisfets del treball realitzat,el pas important donat i amb la convicció que participar d’aquesta comunió va a enriquir cadascuna de les branques de la Família Salesiana com a fruit del recent segon Centenari del Naixement de Don Bosco.

També et pot interessar …