28 enero 2016

La història real d’un home que va creuar l’Estret en pastera a la recerca d’un món millor, explicada per ell mateix, amb personatges de carn i ossos i diferents fets esdevinguts tal com són descrits, donen contingut a la segona novel·la del salesià José Miguel Núñez Moreno, presentada pel seu autor, a la Casa salesiana Manuel Lora Tamayo de Jerez de la Frontera, el passat 26 de gener, davant un auditori format per equips docents de Col·legis de Jerez i Rota, de les Filles de Maria Auxiliadora i Salesians de Don Bosco.

La presentació va anar a càrrec de Carlos Martín Trejo, de la delegació de comunicació de la Inspectoria salesiana Maria Auxiliadora, qui després d’oferir una completa semblança de l’autor, va donar pas a Antonio Fernando García Reyes, director de la Casa amfitriona, que va mostrar la seva satisfacció per acollir la presentació d’aquesta obra literària a Jerez. Seguidament, Luis Fernando Medina Romero, director de l’ONGD Solidaridad Don Bosco, va presentar la publicació.

José Miguel Núñez Moreno va exposar les claus de la seva peça literària, arribant a confessar als assistents que "aquesta història és molt més que una novel·la, és el pagament d’un deute amb el protagonista d’una travessia. És l’abraçada a qui em va canviar la meva manera de mirar el món. Es va deixar la pell en el bàndol dels perdedors. Aquests als quals la història no sembla fer-los justícia."
 

També et pot interessar …