27 enero 2016

Coincidint amb la festa de Sant Francesc de Sales, es va desenvolupar a Jerez, la II Cursa Popular Don Bosco, amb la participació de 848 atletes inscrits, procedents de diferents punts de la província gaditana, que van recórrer vuit quilòmetres de circuit urbà.

Aquest esdeveniment, organitzat per la Casa salesiana "Manuel Lora Tamayo", a benefici del programa "Siempre Adelante", ha comptat de nou amb la implicació de l’Ajuntament de Jerez, la Diputació de Cádiz, la Federació gaditana d’Atletisme, el Club d’Atletisme Chapín-Jerez i setze empreses benefactores.

Sota un sol radiant que va presidir tota la jornada, els qui van optar per una jornada sana i familiar, típicament salesiana, van gaudir abans, durant i després de la competició, amb actuacions, animació musical, atraccions infantils, serveis de guarda-roba i bar-cafeteria amb degustació gratuïta de paella oferida per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.

Recordem que "Sempre Avanti", activitat beneficiària de II Cursa Popular "Don Bosco", és iniciativa de la comunitat educativa-pastoral de la casa salesiana "Manuel Lora Tamayo" de Jerez, consistent en proveir amb aliments, a persones sense llar i sense recursos, i incrementar la consciència social en aquesta casa davant aquesta problemàtica.

Cada dijous inclòs en el curs escolar, personal docent i no docent, alumnes i voluntaris de la casa, preparen i reparteixen, en horari nocturn, aliments entre la població destinatària. Prèviament, s’estableixen rutes i punts de parada, en què ja és coneguda la presència habitual de persones sense llar ni recursos. L’equip, a més de proporcionar aliment, té per objecte conèixer realitats personals, facilitar companyia, consell i assessorament davant de cada situació. "Sempre endavant" adopta per a si el lema del Papa Francesc: "Una mica de misericòrdia fa el món menys fred i més just".
 
 

També et pot interessar …