22 enero 2016

Durant els dies 18, 20 i 21 de gener van tenir lloc a Sevilla les trobades de directius d’Andalusia i Extremadura per al treball sobre criteris comuns de gestió i organització de les escoles salesianes.

"Són jornades per optimitzar l’aprofitament de les oportunitats que se’ns ofereixen, fer front a les dificultats que es presenten i establir estratègies comunes de futur en una segona trobada en el qual els directius estan agrupats per la configuració dels Centres. Tot això fa que cada reunió adquireixi un component eminentment pràctic i centrat en la gestió". Amb aquestes paraules explicava Joaquín Martín, coordinador d’Escoles per a Andalusia, Extremadura i Canàries, el sentit d’unes jornades de treball juntament amb una trentena de centres salesians de la Inspectoria Salesiana María Auxiliadora.

Els equips participants van treballar entre altres temes sobre normativa, legislació i assessoria jurídica, algunes qüestions sobre la formació subvencionada i la renovació de concerts, la posada en comú de l’anàlisi de dades i acords sobre el registre de documentació, l’enfocament de les auditories internes i la planificació de contractacions i selecció o renovació del personal directiu.

D’altra banda, les diferents jornades van servir per dur a terme el lliurament de premis i reconeixements del concurs de Bones Pràctiques Educatives del curs 14-15 per a Andalusia i Extremadura on van resultar premiats centres com Alcalá de Guadaíra, pel projecte "Atenció a la diversitat en un sistema bilingüe", el projecte "Amb tu sóc més autònom, i tu amb mi també" de la casa salesiana de Huelva, o el projecte "Acompanyar des de la integració" de Salesians Pozoblanco, entre uns altres.
 

 
 

 

També et pot interessar …