18 enero 2016

Amb la celebració del VIII Festival de Màgia Don Bosco el proper dissabte 23 de gener el teatre del col·legi Salesians de Monzón dóna inici a la setmana festiva dedicada al seu patró Sant Joan Bosco, patró alhora dels mags i il·lusionistes. En aquesta ocasió els mags convidats en aquest festival són Pepín Banzo i Pepe Lirrojo que presentaran els seus espectacles Magieando (a les 17:00 hs) i In-Extremis (a les 19:30 hs).

Pepe Fernández (Pepe Lirrojo) i José Pascual Banzo (Pepín Banzo) tenen una àmplia experiència dins l’àmbit de les arts escèniques tant a nivell individual amb projectes propis com en col·laboració amb diverses de les més importants companyies aragoneses. Pel que fa el seu currículum màgic, són membres de l’Associació Màgica Aragonesa (AMA) des de 1995 i de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme (SEI) des de 2010.
 
Membres fundacionals de l’associació cultural màgica "Funny Magic Creepy Show", fundada el 2009 a Saragossa, encarregada de l’organització del festival anual de màgia Ores Màgic des del 2010 i amb la qual han participat en diversos programes de televisió, arribant a realitzar una secció setmanal de màgia "En el fons no vols saber-ho" del programa d’Aragó Televisió CLIC! (2010). Així mateix són coautors del llibre "Historias mágico-aragonesas", llibre de la història de la màgia a Aragó, que actualment, després de diversos anys d’investigació està en procés de redacció.
 
Magieando és un espectacle dirigit a un públic familiar: màgia per a tots els públics, ideal per gaudir. Jocs participatius i visuals, amb colorits materials, faran les delícies dels més petits. En In-Extremis Pepín Banzo i Pepe Lirrojo uneixen les seves esbojarrades forces, per lluitar contra l’apatia i el mal humor, combinen els seus números en un delirant show, alterant el continu espai-temps i tornant del revés als espectadors, al veure els seus increïbles efectes de màgia, en una progressió geomètrica d’efectes extrems en totes les branques de l’il·lusionisme: Cartomagia, Mentalisme, Escapisme, faquirisme, Espiritisme … Sempre, això sí, de manera divertida, simpàtica i molt esbojarrada.
 
La venda anticipada d’entrades es realitzarà a la secretaria del col·legi. Es poden adquirir igualment mitja hora abans de cada espectacle.
 

També et pot interessar …