15 enero 2016

La Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT) aprofita tots els recursos al seu abast per a donar a conèixer la seua tasca i els seus objectius a la societat. A aquest efecte, a través de l’aplicació per a mòbils Fairtime, es promociona amb un vídeo de presentació a través del qual es donen a conèixer.

Fairtime és la primera aplicació a Espanya que permet crear campanyes a les ONG a través d’un dispositiu mòbil. Per exemple, campanyes de microvoluntariat. Com expliquen des de FISAT "es tracta d’una aplicació innovadora que uneix, a través d’un smartphone, a milers de persones (donants de temps) amb causes socials. Una oportunitat inigualable d’interactuar amb la base social i la ciutadania en general que la Fundació Ángel Tomás no vol deixar passar”.

FISAT ha realitzat també una enquesta després de la visualització del vídeo per part dels usuaris amb els següents resultats (1.181 visualitzacions i 642 enquestats).

  • 57% Opina que aquesta campanya ha millorat la imatge de FISAT
  • 67% No coneixien FISAT
  • 80% Recomanarien FISAT a amics
  • 57% Col·laborarien com a voluntari en una ONG
  • 36% Col·laborarien econòmicament amb una ONG

Què és Fairtime?
Fairtime és la primera app que et permet vendre el temps que et sobra. Al llarg del dia, tens alguns minuts de temps morts. Ara pots: vendre’ls a una de les teues marques favorites, que vol interactuar amb tu en el teu mòbil. Donar-los a una Organització Sense Ànim de lucre, perquè pugues fer voluntariat des del teu mòbil.

 

També et pot interessar …