30 diciembre 2015

La campanya del quilo ha deixat una important xifra d’aliments recollits: 7.305,55 quilos. Organitzada pel Centre Juvenil Bosco i la ONGD Solidaritat Don Bosco, ha tingut com a lema "Que la solidaritat t’acompanyi".
 
 

Operación Kilo 2015 #QueLaSolidaridadTeAcompañe 1 from Centro Juvenil Bosco on Vimeo.

Una vegada finalitzada l’operació quilo, que dies enrere es va iniciar a la casa gaditana amb la participació dels diferents grups, associacions i estaments de la Comunitat Educativa Pastoral, es pot parlar d’un gran gest solidari. Gest que s’ha reflectit en l’esforç de moltes famílies de la ciutat que, en nombrosos barris i zones de la capital, han aportat el seu granit de sorra pensant en els qui no tenen gens.

La jornada del dissabte va suposar el colofó amb la recollida d’aliments, com diem, per diferents barris de Cadis i les labors de classificació, empaquetat i posterior repartiment. Un repartiment ja realitzat, i que es desenvolupa a través de diferents associacions de la nostra ciutat com Càritas, Casa Dorada, els Menjadors de María Arteaga, els Cavallers Hospitalaris o la Germanes de la Caritat, entre uns altres, que coneixen d’a prop la realitat d’els qui passen necessitats de primer ordre.

 
 

 

També et pot interessar …