30 diciembre 2015

Divendres passat, 18 de desembre, es va celebrar en la Capella de Col·legi Salesià d’Alcalá de Guadaíra el Pregó de Nadal a càrrec del salesià Gustavo Martagón Ruiz que va ser el responsable d’anunciar el naixement de Jesús en aquesta vuitena edició.

Un pregó atípic però molt treballat on va imperar l’humor. Un text amb el qual tots els assistents van somriure i van descobrir un Nadal diferent però amb essència, ja que l’humor no està renyit amb dir coses molt serioses.

L’acte, que va ser amenitzat per les nadales de 4º d’ESO i 6º de EP, ho va obrir la Presidenta d’AMPA del col·legi i ho va tancar amb la felicitació de Nadal del Director Titular, Juan Francisco Hortes Carretero.

Per la seua banda, la casa salesiana de Cadis va dur a terme el seu Pregó de Nadal que va ser pronunciat, en aquesta ocasió, per Teófila Martínez. El moment va estar dirigit per la professora María Reyes i va ser, el també professor i anterior pregoner, Juan José Marrufo qui es va encarregar de presentar a la pregonera d’enguany. Per la seua banda, Martínez va regalar amb la seua intervenció un bell pregó, traslladant a la seua infància, descobrint els valors del Nadal i animant a tota la comunitat educativa salesiana a continuar amb la important missió que es duu a terme.

Cal assenyalar que també van intervenir els alumnes de tercer de Primària i de primer de Secundària, vencedors en el certamen de nadales.

També et pot interessar …