30 diciembre 2015

Ahir va tenir lloc la segona i penúltima jornada de la primera sessió del Capítol Inspectorial que s’està celebrant a Martí-Codolar del 27-30 de desembre, i que ha reunit 121 salesians. La segona part del capítol es realitzarà del 28 de març al 1 d’abril del 2016.

El matí del segon dia capitular va començar amb l’estudi personal del Projecte de Directori Inspectorial i, en un segon moment, amb el treball en grups per presentar esmenes i aportacions al document. També es van crear les comissions per treballar en els diferents apartats del Directori: Vida Religiosa, Formació i Economia, i de la comissió que presentarà la versió definitiva del Projecte Orgànic Inspectorial (POI).

Alexandre Damians, coordinador del Directori, explica que "com era de preveure, el primer redactat no ha estat fàcil, però el fet d’haver-nos proposat simplificar a partir dels textos aprovats en el seu dia pels respectius Capítols Inspectorials, ens ha ajudat a arribar a aquest text base, text que es pretenia que pogués aconseguir el vistiplau de tots com així ha estat segons vam poder constatar l’altre dia a l’aula capitular. Ara hem de mirar cap endavant. Ens queda el treball de reajustar el text i enriquir-lo segons els canvis que demanen els temps que vivim".

Finalment, al final de la jornada, el Delegat de Pastoral Juvenil, Paco Pepe Pérez va presentar l’esborrany del Projecte Orgànic Inspectorial (POI), matèria d’estudi per al dia d’avui.
 
 

També et pot interessar …