29 diciembre 2015

La segona jornada de treball del Capítol s’ha centrat durant el matí en la presentació de l’Informe de l’Inspector sobre l’estat de la Inspectoria. L’Informe ha constat de tres parts: una primera amb dades informatives, descriptives i estadístiques, una segona part més valorativa i qualitativa – sobre la qual s’ha reflexionat posteriorment en grups de treball -, i una tercera en la qual s’han presentat desafiaments i propostes de cara al futur.

Cristóbal ha presentat a la Inspectoria com "un organisme viu, que gaudeix de bona salut, amb llums i ombres en els diferents aspectes, però sobretot hem d’agrair a Déu que la nostra inspectoria està viva, que ofereix una panòplia immensa de serveis als joves i que els salesians i les comunitats que la composen viuen contents la seva vocació i lliurats als joves ".Accedeix a l’àlbum de fotografies del Capítol.

A la tarda es van reunir els diferents grups de treball per reflexionar sobre l’Informe presentat pel matí, compartir visions, confrontar opinions i posteriorment, a l’Assemblea capitular, posar en comú a través dels portaveus de cada grup les reflexions i conclusions, reforçant els aspectes positius i plantejant preocupacions o aspectes a millorar.

El P. Inspector ja va subratllar el dia 27 a la nit, en la sessió inaugural, que "aquest capítol és cosa del cor" i va explicar que "cal tenir fe en la nostra Assemblea ja que en la fe i en la caritat es manifesta el millor" .
 

També et pot interessar …