28 diciembre 2015

A la tarda d’ahir, diumenge 27 de desembre, van arribar des de tots els punts de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora els salesians capitulars, un total de 121, que tenen la gran responsabilitat de liderar i proposar les línies estratègiques necessàries per als propers sis anys. Es faran dues sessions del Capítol -sota el lema "Units a Crist" – la d’aquests dies de desembre i una altra del 28 de març a l’1 d’abril de l’any vinent.
 
Els capitulars s’han anat instal·lant a Martí-Codolar, on residiran durant tots aquests dies, i s’han viscut moments d’alegria i retrobament entre els germans, ja que des del passat mes de maig, a la Festa Inspectorial a València molts d’ells no havien coincidit novament.
 
Després de l’acollida, compartir i dialogar durant la tarda, a les 20 h ha tingut lloc la Salutació del P. Inspector, Cristóbal López, i la celebració de vespres. Posteriorment un sopar fratern i a les 21:43 h, ja a la sala capitular, Cristóbal declarava obert el primer Capítol Inspectorial (CI) de la Inspectoria Maria Auxiliadora, remarcant que "aquest CI és cosa del cor".

També et pot interessar …