24 diciembre 2015

L’Agrupació Musical Ntra. Sra. Santa María de la Esperanza, de la Parròquia salesiana de Jesús Obrero, serà present a la Cavalcada de Reis de Sevilla el proper cinc de gener per compartir la il·lusió dels infants en un dia màgic.

Aquesta Festa Major de la ciutat sevillana, organitzada des de 1918 per l’Ateneu, estarà composta per 34 carrosses que versaran principalment sobre recognoscibles contes i jocs infantils que acompanyen els esperats Melcior, Gaspar i Baltasar. Aquest seguici estarà escortat durant el recorregut per un grup de bandes de cornetes i tambors, entre les que es troba l’agrupació musical salesiana, i seran les encarregades d’amenitzar el pas de Ses Majestats pels carrers cèntrics de la ciutat.

Don Bosco deia: "Una casa sense música és com un cos sense ànima". Si hi ha algú que pot constatar això són els propis salesians de la Parròquia de Jesús Obrero del Polígon Sud que ha vist el creixement d’un projecte que fa realitat el miracle del sant italià cada dia: "Un jove menys als carrers és un jove més per a Déu ".

En dates nadalenques cal destacar la implicació de l’Agrupació Musical amb el barri i la parròquia, com es va poder comprovar l’any passat amb la presentació del vídeo de felicitació a Canal Sud amb el protagonisme de la família de la presència salesiana, o el 23 de desembre passat col·laborant amb la inauguració d’un arbre de Nadal de 12 metres al cor del Polígon Sud.

També et pot interessar …