22 diciembre 2015

Un any més, el departament d’Orientació Laboral de Salesians Saragossa ha organitzat les Jornades d’Orientació Laboral per a presentar als estudiants un ventall de possibilitats que puguen madurar de cara a triar futures eixides professionals. El departament d’Orientació laboral del Centre s’ocupa d’assessorar als alumnes sobre el seu futur laboral i per a açò organitza aquestes trobades per als alumnes que cursen segon de grau mitjà o superior, perquè siguen coneixedors de diferents opcions que poden tenir en acabar el cicle formatiu.

En aquestes jornades s’ofereixen xarrades d’altres graus superiors o graus mitjans, consells per a la prova d’accés a grau superior. Però també altres alternatives professionals: com accedir a les Forces Armades, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. Posen l’accent en la importància de saber anglès, com obtenir una certificació i les possibilitats de treballar en l’estranger. Altres opcions per a continuar estudiant: des de la Universitat i com accedir a ella, o en centres com CESTE, San Valero, el CTA, Nett Formació, Tecnara, la EINA o la EUPLA. Sense oblidar la possibilitat de l’autoocupació. Per a açò abasten com ser creatius a l’hora de generar un negoci, i compten amb l’experiència en primera persona de dues exalumnes (Rubén López i Jaime Cisneros) de grau mitjà i grau superior, que han decidit amb 24 anys, engegar el seu propi negoci.

Des de Salesians Saragossa agraeixen tots i cadascun dels testimoniatges que han servit per a exposar alternatives als alumnes, “perquè el dia de demà, com deia la ponent de la Guàrdia Civil, decidisquen el que decidisquen, tinguen clar que el més important és: estudiar la carrera de ser bones persones, i fer un màster per a ser feliços abans de res”.

També et pot interessar …