18 diciembre 2015

Enguany la campanya del Quilo Solidari de Salesians Sant Joan Bosco de València ha estat plena de màgia i no solament per la solidaritat de les famílies i la seua implicació en la recollida d’aliments sinó pel vídeo que per a promocionar i animar han dissenyat per a l’ocasió i que té com fil conducte la màgia.

“L’equip de treball del Quilo Solidari ha dissenyat una campanya sota el lema "AKtúA" i el fil conductor de la màgia. Amb la col·laboració de l’alumne de segon de Batxillerat i mag, Moisés Barberá, hem elaborat un vídeo en el qual per mitjà de jocs de cartes se’ns mostra que moltes realitats negatives poden transformar-se en realitats positives i que, per a aconseguir-ho, no és qüestió de màgia: ‘només TU pots transformar la realitat, aKTÚa, amb K de Quilo Solidari’, expliquen des de Salesians Sant Joan Bosco.

Aquest vídeo ha format part de les tutories especials de la campanya, en les quals els alumnes han realitzat una reflexió amb els seus tutors i tutores sobre quines realitats podrien ajudar al fet que canviaren. A més, la campanya ha comptat amb uns bon dia especials en els quals s’han pogut escoltar testimoniatges de voluntaris que treballen de manera totalment desinteressada per a ajudar a persones que ho necessiten.

Video AkTÚa.

També et pot interessar …