16 diciembre 2015

Landaluce va agrair a la Germana Major i a la seva Junta de Govern de la Hdad. Salesiana la invitació per desenvolupar el pregó, indicant que el seu únic aval era haver-se "quedat atrapat en els ulls d’aquest Crist bru i de la seva Mare de l’Esperança".

L’alcalde va cridar l’atenció sobre "el bonic Barri de Sant Isidre que és portal on Algeciras ve a resar-li perquè arriba el Nadal", explicant que guarda un record especial "del dia en què vaig tenir l’honor de imposar-li la medalla de la ciutat a l’únic i veritable Déu de la ciutat, el Senyor d’Algeciras ".

Pel que fa a la ciutat, Landaluce va enunciar que "jo sí crec en Algeciras com a terra d’esperança", pel que va fer un prec pels que no tenen sostre i aquells que viuen amb por.

Així, va voler dedicar el pregó al difunt José Molina Muñoz de qui ha indicat que "durant tota la teva vida vas tenir cura d’ells, avui ells et cuiden a tu i a la teva gent sense consol".

Finalment, la Junta de Govern de la Germanor va tenir un record del dia per al presentador i la dona del pregoner, atorgant-li a l’alcalde una imatge de Maria Santíssima de l’Esperança.

També et pot interessar …