4 diciembre 2015

No és un vídeo que presenti una crònica de les celebracions que arreu del món han donat un nou color a aquest any de gràcia per a la Família Salesiana, sinó un vídeo que, malgrat la seva brevetat, pretén condensar el sentiment profund i afectuós que el record del seu "aniversari" ha suscitat en tots els amics de Don Bosco. El títol anunciat pel Rector Major ho expressa amb tot vigor: "Jo dic que Joan Bosco està ben viu!".

El vídeo comença amb el batec del cor de Don Bosco afirmant que aquest gran cor segueix bategant "avui". Milers de Salesians i Salesianes cada dia segueixen sent el cor de Don Bosco que es commou i es compromet per tots els joves i per les persones en dificultat … Allà on hi ha un Salesià, Don Bosco és viu.

Com afirma el Rector Major, en el somni de la barqueta, per salvar els joves Don Bosco es va enfrontar al mar en tempesta. 200 anys després, els Salesians fan el mateix, sense cap por. Per a Don Bosco no existeix el passat, tan sols el present i el futur.

El vídeo del Bicentenari serà llançat oficialment, en diverses llengües, el proper 8 de desembre, solemnitat de la Immaculada Concepció de Maria, i aniversari de l’oratori salesià.

Com a avançament, abans de la data es publicarà també la salutació del Conseller general per a la Comunicació Social, don Filiberto González, amb la presentació del vídeo del Bicentenari.
 
 

També et pot interessar …