2 diciembre 2015

El Col·legi Salesià San José de Pozoblanco està d’enhorabona després del recent reconeixement als seus alumnes en diferents certàmens literaris.

D’una banda, María Osorio i Fernando Fernández, de l’etapa de secundària, van ser premiats en el "Concurs de Relats breus contra la violència de gènere" organitzat per l’Ajuntament de la localitat de Pozoblanco dins el programa d’activitats proposades per commemorar el 25 de novembre.

"Tant de bo no es quedi només en la presentació d’un treball i l’obtenció d’un premi. L’important és créixer en respecte a l’altre, ser sensible davant d’una realitat que ens colpeja massa vegades, no deixar-nos trepitjar, no passar de llarg ni mirar cap a un altre costat ". Amb aquest missatge a la pàgina web del centre s’acompanyaven "Miare" i "El diaro de la chica que era normalmente normal", textos guanyadors que van traslladar l’aprenentatge més enllà de les lletres.

D’altra banda, Sara Castro, alumna de 5è de Primària, va obtenir el premi en el Concurs de Contes "Pozoblanco amb la discapacitat" amb el seu relat "La imaginación puede con todo".
 
 
 
 

També et pot interessar …