2 diciembre 2015

El passat dissabte 21 de novembre, a Martí Codolar (Barcelona), els Consells locals de Salesians Cooperadors (SSCC), de la Província de la Mare de Déu de la Mercè, que engloba el territori de la província d’Osca, Catalunya i Ciutadella de Menorca, van celebrar el seu Congrés Provincial triennal.

Després de rebre la benvinguda per part de Cristóbal, Provincial dels Salesians, Noemí Bertola, representant del Consell Regional de SSCC i Albert Franch, coordinador provincial de SSCC, va quedar inaugurat el Congrés.

En ambient de treball i participació, es van concretar i acordar els objectius per al proper trienni, que ja venien treballats per part de tots els grups de la província. Així com els mitjans per poder arribar a realitzar-los.
 
També es van renovar càrrecs i es van triar candidats, per a les vacants existents en el Consell Provincial. A destacar la sensació amb què van marxar els assistents, del bon treball realitzat, en ambient de família i germanor que ja caracteritza els SSCC d’aquesta província.

També et pot interessar …