2 diciembre 2015

El passat 12 de novembre, durant les XIII jornades d’Andalusia de Moda, va tenir lloc la presentació de l’última col·lecció del dissenyador Florencio Pérez, confeccionada íntegrament a Occhiena, la Central de Moda Ètica que la Fundació Proyecto Don Bosco desenvolupa al Polígon Sud de Sevilla.
 
Aquest projecte persegueix des de fa dos anys la capacitació i inserció laboral de dones en un dels barris amb menys recursos de la capital sevillana amb treballs, respectuosos amb el medi ambient i compromesos amb la societat. Aquest nou concepte té les seves arrels en els valors salesians, com es comprova al portar el cognom de Mamà Margarita, pilar fonamental en la vida del seu fill Don Bosco, amb un projecte que té com a principals protagonistes a les dones que ofereixen serveis que van des de dissenyadors / es que finalitzats els seus estudis volen comercialitzar les seves creacions fins a empreses del sector interessades a desenvolupar un compromís amb la societat a través d’una producció ètica i sostenible.

Occhiena s’allotja al Centre Social Don Bosco, unes instal·lacions que van néixer de la iniciativa de la Inspectoria Maria Auxiliadora en col·laboració amb l’Ajuntament de Sevilla. L’edifici va ser inaugurat el 2011 per oferir un espai educatiu i de promoció integral amb fins ocupacionals i formatius orientats a la millora de la qualitat de vida dels menors, joves i dones del Polígon Sud.
 
 
 
 

També et pot interessar …