1 diciembre 2015

La tradicional campanya “Luces por Etiopía” que anima l’ONGD Entarachen VOLS, ha començat amb un espectacle titulat "Vaya par de narices" de la companyia de pallassos Dandy Clowns.

Al principi de l’acte es va llegir una carta emotiva de la voluntària d’Osca Teresa López que des de fa 11 anys treballa a les missions salesianes d’Etiòpia. Els mags Churches i Plumetti van sortir a escena amb la seva gràcia i provocació màgica fent que el públic comencés a entrar en calor per veure la companyia de pallassos.
 
Van arribar després els Dandy Clowns. El teatre ple va respondre amb aplaudiments, rialles i participació a l’atractiu dels pallassos que van aconseguir fer riure a petits i grans. Famílies senceres, xavals petits, grans, joves … van riure sense parar durant tot l’espectacle.
 
Al vestíbul la venda de nassos solidaris va animar als espectadors a sentir-se una mica ambaixadors del somriure. Molts dels espectadors van continuar amb la celebració de l’eucaristia en la qual molts lluïen els nassos de pallasso, signe de tot el que s’havia viscut en el teatre.

També et pot interessar …