27 noviembre 2015

En ocasió de la Setmana de la Ciència, que es va celebrar a Andalusia entre els dies 3 i 15 de novembre, el Departament de Ciències de la Natura i l’Institut Andalús d’Investigació i Formació Agrària, Pesquera, Alimentària i de la Producció Ecològica de Còrdova (IFAPA) han promogut la participació dels alumnes de la modalitat de Ciències de 4t ESO en l’activitat "Cafè amb Ciència".
 
Com s’assenyala a la seva pàgina web, "Cafè amb ciència és una activitat en la qual un científic andalús s’asseurà amb un grup reduït de convidats a conversar al voltant d’una taula. Durant la trobada, l’expert desgranarà la seva activitat científica, com és el seu dia a dia o les seves aficions, conversant amb els participants en un ambient distès i proper, allunyat del tradicional esquema ponent-assistent. "A més de la conversa amb els treballadors de l’IFAPA , els alumnes van visitar algunes de les instal·lacions del centre.
 
Amb aquesta sèrie d’activitats, Salesians Còrdova promou que els alumnes de l’últim curs d’ESO tinguin un contacte directe amb la realitat laboral de les persones dedicades a la investigació per tal que tinguin elements de judici per a les decisions que han de prendre en el seu futur.

També et pot interessar …