25 noviembre 2015

La 19a promoció d’Enginyers de l’EUSS i la 7a de Màster de l’EUSS van celebrar el seu acte de Graduació el passat dijous 19 de novembre per la tarda. La promoció estava formada per un total de 120 estudiants, amb 102 provinents de les diferents especialitats dels graus d’enginyeries industrials i 18 de màster.  

El director de l’EUSS, Dr. Andreu Moreno, va conduir l’acte acadèmic, i va donar la paraula al nou responsable d’Alumni, el professor Joan Yebras, que va explicar breument la tasca encomanada i els objectius proposats. El padrí de la 19a promoció va ser el professor Agustí Fontquerni que era Alumni de la 1a promoció de l’EUSS, com a enginyer tècnic industrial en electrònica industrial.

Durant l’acte, presentat per l’actual director de l’escola, Andreu Moreno, es va fer el lliurament d’insígnies al personal de l’EUSS hi havia els professors Mihaela Enache, Rocío Bonilla, Alejandro Sevy, Víctor Martinez, Llorenç Servera, Inmaculada Ortigosa i Pablo Sevilla. Tot seguit es va fer l’entrega de diplomes a tots els graduats.

Posteriorment, es va procedir al lliurament de premis als alumnes amb millors qualificacions de l’EUSS, David Martos Ferreira (premi al millor TFG), Àngel Grau Aguilera (millor TFG desenvolupat a l’Aula ABB), Cristina Oliva Serra (millor TFG d’emprenedoria), Carla Ruiz Soriano (premi al millor expedient), i Laura González (millor expedient del màster). I la Carla Ruiz Soriano en representació de tota la promoció va adreçar unes paraules d’agraïment en nom de tots els graduats.

L’acte va finalitzar amb un missatge de cloenda per part del president de la Fundació Rinaldi, el senyor P. Francesc Riu, i el Dr. Manel Sabés, vicerector de Relacions Institucionals i Territori de la UAB.

L’acte es va desenvolupar en un espai diferent a l’habitual de l’auditori per poder cobrir tota la capacitat de públic, i es va traslladar al Santuari de Maria Auxiliadora de la parròquia dels Salesians de Sarrià. Va ser un marc incomparable donada la bellesa de l’edifici que és obra de l’arquitecte Enric Sagnier i Villavecchia, deixeble de l’Antoni Gaudí.

La música en directe va anar a càrrec del mestre Jordi Adserà que acompanyat de la seva guitarra va interpretar diverses peces per aquest instrument de corda.

També et pot interessar …