20 noviembre 2015

El col·legi Salesians Sant Joan Bosco de València ha organitzat la I Carrera Popular Solidària Don Bosco que se celebrarà aquest diumenge. Més de 700 participants s’han inscrit en aquesta prova que donarà començament a les 9:00h des de les instal·lacions del Col·legi Salesians Sant Joan Bosco, Avinguda de la Plata 10, València. La distància del recorregut serà de 5 quilòmetres i l’aportació solidària de cada participant, 6 euros.

Aquesta carrera té caràcter solidari, tots els beneficis de la mateixa aniran destinats a la ONG: Jóvenes y Desarrollo, que organitza enguany una campanya per a recolzar aquests tres projectes:

SúmateXKandi: “Millora de l’equipament del centre d’acolliment Foyer Don Bosco de Kandi-Benín, Àfrica”. El projecte millorarà i reforçarà el procés d’atenció que s’està realitzant amb els xics i xiques del carrer en el centre “Foyer Don Bosco de Kandi”, dins del programa d’acolliment i defensa dels drets bàsics de xiquets i xiquetes en risc i traficats.

SúmateXGuayaquil: “Oportunitats educatives dignes per a xiquets, xiquetes i adolescents en situació de pobresa de Guayaquil-Equador”. La proposta pretén millorar el rendiment acadèmic dels 866 xiquets i xiquetes en situacions de risc que assisteixen a la “Unitat Educativa P. Antonio Amador” i als Centres de Referència “Pati La meua Pana” i “Els nostres Fills”, amb l’objectiu de reduir la deserció escolar.

SúmateXSiria: “Ajuda a la població siriana, acolliment en els centres salesians d’Alep, Damasc i Kafroun”. L’objectiu és atendre a la població siriana atrapada i damnificada per la terrible guerra que dura ja més de quatre anys. Les famílies que es refugien en les cases salesianes d’Alep, Kafroun i Damasc, que no poden o no volen abandonar el seu país i que viuen una situació de persecució i extrema necessitat de medicines, aigua potable, llum elèctrica, aliments, combustible per a cuinar i material escolar.

En finalitzar la I Carrera Popular Solidària “Sant Joan Bosco” es celebrarà la Primera Jornada Esportiva Infantil d’Atletisme “Sant Joan Bosco”, el mateix diumenge. La jornada es desenvoluparà en les instal·lacions esportives del centre amb activitats organitzades pel professorat i dirigides a xiquets des de 3 a 12 anys (fins a 6º de Primària).

El projecte s’emmarcarà dins de “Esport per a tots”, amb el qual el col·legi intenta, a través de l’esport, actuar de manera solidària, a més considera que és una oportunitat per a poder transmetre valors com la cooperació a través de l’esport amb la intenció de compartir, participar i treballar en equip.

També et pot interessar …