12 noviembre 2015

El Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València ha obtingut el reconeixement de qualitat EFQM 500+ atorgat per ITE-CECE (Entitat homologada pel Club d’Excel·lència en Gestió per a atorgar certificats EFQM). Solament tres col·legis en tota la Comunitat Valenciana compten amb aquest nivell de certificació, entre ells Salesians San Antonio Abad de València.

En aquesta visita avaluadora s’ha posat en valor el treball realitzat pel Col·legi Salesià Sant Joan Bosco de València en el camp de la innovació educativa i el plurilingüisme, a través de tots els projectes duts a terme en les diferents etapes; també la vinculació i el compromís profund de tot el personal amb l’ideari i la missió, visió i valors del centre. Cal destacar que el centre salesià de l’Avinguda de la Plata ha sigut el primer a aconseguir aquesta acreditació en una primera visita.

Des de direcció del centre han mostrat el seu agraïment a les famílies dels alumnes per la confiança dipositada en ells per a contribuir en l’educació dels seus fills i filles. “Posem tota la nostra obstinació i afecte perquè siga un treball de qualitat. Açò ens anima a continuar amb la labor de fer realitat avui el somni de Don Bosco en el nostre centre”.
El 27 de novembre el col·legi arreplegarà el certificat del reconeixement en un acte públic a Madrid.

El treball i l’esforç per aconseguir l’excel·lència és una constant en els centres educatius de la zona centre. El passat curs van aconseguir el segell de qualitat EFQM 400+ els col·legis salesians de Sant Vicent i Juan XXIII d’Alcoi, San Antonio Abad i Sant Joan Bosco de València. Per al present curs estan treballant en aquesta mateixa acreditació Salesians Alacant, Ibi i Villena.

EFQM, què és i qui ho atorga?
La Fundació Europea per a la Gestió de la Qualitat (en anglès, European Foundation for Quality Management, EFQM) va ser fundada en 1988 pels presidents de les catorze majors companyies europees, amb el suport de la Comissió Europea. La Fundació assumeix el seu paper com a clau en l’increment de l’eficàcia i l’eficiència de les organitzacions europees, reforçant la Qualitat en tots els aspectes de les seues activitats, així com estimulant i assistint el desenvolupament de la millora de la Qualitat.

El Model EFQM d’Excel·lència® estructura el Sistema de Gestió de l’organització i pot així mateix emprar-se com una eina de diagnòstic, proporcionant un marc de mesurament, per a un mateix (millora contínua) o per a comparar-se amb els altres (benchmarking). La seua missió principal és la d’estimular i assistir a les organitzacions en el desenvolupament d’activitats de millora per a aconseguir l’excel·lència en la satisfacció del client, la satisfacció dels empleats, l’impacte en la societat i en els resultats.

També et pot interessar …