31 octubre 2015

Així ho narra el cronista de l’esdeveniment:
“Amb aquesta nova estació, també apareix el fred, la caiguda de les fulles dels arbres, guardem els vestits de bany i la roba d’estiu per a traure dels armaris la roba d’abric…


En aquesta època també són típics alguns aliments com poden ser la fruita seca: nous, ametles o les magranes. Molt especialment coneixem en el col·legi un fruit molt apropiat en aquesta època:


Segur que si els preguntem als xiquets i xiquetes més menuts del nostre col·legi ja saben a quin fruit ens estem referint! “Les castanyes”.


La vesprada del divendres 30 d’octubre, els alumnes d’Infantil i Primer Cicle de Primària, van rebre una visita molt especial, aqueixa visita va ser la del castanyer, conegut per tothom a Villena.


Tal com ocorria fa molts anys en l’oratori festiu de Don Bosco, tots els xiquets i xiquetes hi van poder menjar castanyes.


Alguns alumnes de Secundària ens van fer recordar aquesta història tan meravellosa i espectacular i, com si d’un miracle es tractés, les castanyes es van multiplicar com en aquella ocasió; ningú es va quedar sense provar-les.

 

També et pot interessar …