5 octubre 2015

 

Els Consells Locals de Família Salesiana (FASA) d’Andalusia i Extremadura es van donar cita el passat dissabte 3 d’octubre al Col·legi Salesià "Santísima Trinidad" de Sevilla. La trobada, que va comptar amb la participació de tres-centes cinquanta persones, va començar a les 10:45 amb una eucaristia familiar que va tenir gest significatiu la recaptació de 2.400 € per als refugiats de Síria.

Posteriorment es va dur a terme la ponència de Cristóbal López amb el tema "Desafiaments a la Família Salesiana" en què l’inspector salesià va animar al servei des de la glocalització, sabent que "la vostra carta de presentació és el vostre testimoni personal".

Després del moment per grups i el dinar compartit es va finalitzar la trobada amb la bona tarda salesiana i el comiat de Maria Auxiliadora en una jornada que en paraules dels assistents havia estat carregada d’un treball enriquidor on s’ha mostrat "tot el bé que fan els altres grups, els nombrosos membres que formen la família i la necessitat d’estar més units".

"La majoria dels participants assenyalen que aquest moment serveix per conèixer-nos més i créixer en sentit de pertinença a la Família Salesiana", explicava Alejandro Guevara, Delegat Inspectorial de Família Salesiana, després de la celebració d’una jornada que ha superat en nombre de participants a l’edició anterior. "Esperem que aquest bon inici del curs pastoral de la Família Salesiana ens ajudi a viure en família construint comunitats salesianes de fe", afegia a aquest mitjà.
 
Accedeix a la galeria completa en aquest enllaç.

 
 
 

 

També et pot interessar …