25 septiembre 2015

El passat 24 de setembre a Sevilla va tenir lloc la primera trobada de seguiment del Projecte d’Actualització Pedagògic-Pastoral de l’Escola Salesiana.

La seu de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora va acollir els representants dels 21 centres d’Andalusia, Extremadura i Canàries que s’uneixen a aquest nou procés sistèmic i sistemàtic per a a la construcció de l’Escola Salesiana del segle XXI.

Joaquín Martín, coordinador d’Escoles per a Andalusia, Extremadura i Canàries, explicava el desenvolupament d’un projecte que comença "de manera conjunta, carregats d’il·lusió, amb projecció de futur, amb passió per educar i atendre als nostres nens i joves en les seves necessitats. Especialment agraïts per l’esforç per apostar en aquesta línia", explicava.

Després del desenvolupament de la fonamentació del projecte i la presentació de l’equip inspectorial d’acompanyament, va arribar el torn de l’exposició de les fortaleses del projecte a càrrec de Gabino Carmona.

Posteriorment, Manuel Rodó, va ser l’encarregat d’exposar la concreció de les fases i desenvolupar l’agenda de tasques dels centres i de l’equip inspectorial d’acompanyament. 

Després del treball per centres la jornada es va tancar amb la reflexió sobre el perfil competencial des de el “Model de persona” de la Proposta educativa Salesiana.
 
 
 

També et pot interessar …