23 septiembre 2015


La parròquia de María Auxiliadora, situada en la casa salesiana de Sant Joan Bosco de València, celebra l’entrada del seu nou rector amb una eucaristia presidida pel reverend don José Ramón Crespo, Vicari Episcopal.

Van assistir a l’eucaristia representants de tots els ambients de la presència salesiana Sant Joan Bosco de València. Així mateix va participar una nodrida representació de la casa salesiana de Borriana, on Pasqual Lluch ha sigut rector durant els últims dotze anys, i membres de la seua família vinguts des de Xàtiva. La comunitat *salesiana va acompanyar de forma significativa al nou rector en aquest moment important per a ell i per a la Parròquia de María Auxiliadora.

En el transcurs de la concelebració, una vegada conclosa l’homilia, el nou rector va renovar les seues promeses sacerdotales davant el Vicari Episcopal. Tot seguit va recórrer els llocs més significatius de la seua parròquia: pila baptismal, seu penitencial, sagrari i seu presidencial. D’aquesta forma va fer visible el seu compromís per ser pastor, pare i guia de la comunitat parroquial que se li encomana.

Al final de l’eucaristia el nou rector va tenir paraules d’agraïment per a tots els assistents i per al rector anterior don José Manuel Prats. Va subratllar la seua disponibilitat personal i el desig que la parròquia siga lloc d’acolliment per a tots.

Els cants van ser a càrrec d’un cor de professors i alumnes del col·legi. Finalitzada la celebració, els assistents van perllongar la festa compartint un vi d’honor i un aperitiu en el menjador del col·legi.

També et pot interessar …