2 septiembre 2015

L’1 de setembre els professors i el personal de serveis dels col·legis de la Inspectoria Maria Auxiliadora tornen al treball després del període de vacances. Encara que durant els últims dies d’agost els directius han passat pels col·legis per a anar preparant el curs, els claustres de professors, al complet, ja estan en les aules ultimant detalls sobre el treball ja realitzat en el mes de juliol.

El superior de la Inspectoria, Cristóbal López, dirigeix unes paraules d’ànim a les comunitats educatives "Comencem un nou curs escolar; alumnes, pares, professors,personal d’administració i serveis…, organitzats tots en Comunitat Educatiu-Pastoral, ens llancem a una aventura sense igual: la de l’educació.

En enguany volem créixer junts i ser per al món "profetes de fraternitat", testimoniatge de vida comunitària, exemple de treball en equip, capdavanters de l’esperit de família. I ho fem conscients de ser alternatius en aquest món d’avui on impera l’individualisme i l’egoisme més que la solidaritat i la fraternitat. El Rector Major va demanar a Torí als joves que siguen "alternatius", "contraculturales", que naden contra corrent… L’Evangeli i Jesús ens presenten i ofereixen un estil alternatiu de vida. Est és el desafiament fonamental que es presenta a la nostra educació salesiana enguany i sempre: viure i formar per a un estil alternatiu de vida."

La Inspectoria Maria Auxiliadora explica en la seua plantilla amb 2.639 professors en col·legis i 791 professors en centres de formació professional. El nombre d’alumnes en col·legis supera els 42.000 mentre que els alumnes de centres formatius són més de 10.000.

 

També et pot interessar …