13 agosto 2015

Una trentena de voluntaris, entre animadors, equip coordinador i equip zero; han atès a 98 xics i xiques durant la setmana del 3 al 9 d’agost en les instal·lacions de Salesians Cartagena.


El Campament Urbà ha sigut una iniciativa que va començar a prendre forma al juny de 2014; aquesta ha sigut l’última de les activitats programades amb motiu de les celebracions del Bicentenari del naixement de Sant Joan Bosco. Es tractava de fer un homenatge al sant de la joventut, precisament amb els seus destinataris favorits.


Els objectius plantejats per a aquesta primera edició del campament urbà han sigut aconseguits amb èxit i gran satisfacció de l’equip coordinador i de l’equip de voluntaris. Són moltes les persones de l’àmplia comunitat educativa local i algunes empreses les que hi han col·laborat per a poder fer realitat aquest projecte, finançat sense cap ajuda pública.


En paraules dirigides a l’equip de voluntaris per part del director de Salesians Cartagena, Juan Bosco Sancho: "Don Bosco ha estat ací aquests dies". La proximitat, l’esforç, l’afecte i el treball dels voluntaris ha trobat cors que han acollit bé la sembra.


Quasi un centenar de xics i xiques han pogut conviure uns dies en un ambient de festa, d’alegria, d’amistat; on s’han treballat en grup valors com ara el respecte, la solidaritat o la cura del medi ambient; tot açò sense advertir les diferències de cultura, religió o nacionalitat que hi havia entre tots els membres d’aquesta nova família que ha constituït el Campament Urbà de Cartagena.

 

També et pot interessar …