3 agosto 2015

El Congrés, promogut per l’Associació de María Auxiliadora (ADMA) obrirà les seues portes el pròxim dijous 6 d’agost i se celebrarà entre Torí i el Colle Don Bosco fins al diumenge 9. Compta amb més mil inscrits de diferents països del món.


Aquesta trobada, que té com a lema la frase "Hic domus mea, inde gloria mea- De la casa de Maria a les nostres cases", vol mostrar la presència materna de Maria, Mare de l’Església i Auxiliadora dels Cristians, en el viure la bellesa de ser família.


Aquest és el seu programa detallat:


Dijous 6 d’agost, Torí
17.00 – Festa Inaugural, amb la participació del Ballet de Cosi que presentarà "Les Noces de Canà", després el Rector Major, Don Ángel Fernández Artime, oferirà el pensament de "Bona nit" salesiana.

Divendres 7, Torí
9:00 – Eucaristia per a la família, presidida per l’arquebisbe de Torí, Monsenyor Nosiglia.
Seguiran la Relació Bíblica del P. Patrizio Rota Scalabrini i el testimoniatge dels fills del Venerable Attilio Giordani, espòs i pare, per a concloure amb algunes experiències de vida.


A la vesprada, a l’adoració eucarística, seguirà la Relació Pedagògica a càrrec de Piera Ruffinatto, FMA, i l’intercanvi d’algunes experiències de vida. El dia acabarà amb la "Bona nit" de Mare Yvonne Reungoat, Superiora General de les Filles de Maria Auxiliadora.

 

Dissabte 8, Torí, Valdocco
Relació Teològica a càrrec de Roberto Carelli, salesià. Després de la presentació d’alguns perfils de les famílies que pateixen en la història de la santedat salesiana, a càrrec de la doctora Ludovica Maria Zanet. El matí es tancarà amb el Rosari meditat liderat per les famílies d’ADMA.


A la vesprada, a Valdocco, en la Basílica de Maria Auxiliadora, solemne Eucaristia presidida pel Rector Major.

 

Domingo 9, Colle Don Bosco
L’últim dia inclourà la trobada al Colle Don Bosco. Després de la pregària d’homenatge a Don Bosco, animada ADMA Juvenil, s’hi tindrà el discurs de clausura del Rector Major, seguit d’una solemne celebració eucarística en honor de Don Bosco.


"Don Bosco, encara avui, té molt per dir a la família –expliquen els organitzadors–. La seua història, el seu sistema educatiu i la seua espiritualitat es basen en l’esperit de família que va nàixer a Valdocco i va créixer a través del confiar-se a Maria. El tema d’aquest congrés, també, està especialment sintonia amb el camí actual de l’Església, que dedica dos sínodes al tema de la família, i que també va ser el centre de moltes catequesis del Papa Francesc".

 

També et pot interessar …