1 agosto 2015

Un any més els organitzadors de l’Oratori salesià expressen la seua admiració per la resposta que donen els veïns de Pozoblanco (Córdoba) cada vegada que se’ls convoca en nom de Don Bosco. Han sigut quasi dues mil persones les que han participat d’alguna manera en les diferents activitats organitzades enguany en l’Oratori Salesià en la seua 36 edició.


Amb motiu del Bicentenari del naixement de Don Bosco, enguany ha durat cinc setmanes, des del 30 de juny a l’1 d’agost de 2015 plenes d’activitats esportives, lúdiques, formatives, culturals i artístiques i també activitats explícitament evangelitzadores com a pregàries i celebracions en honor a Don Bosco i a Maria Auxiliadora.


A més de les activitats per a xiquets, adolescents i joves s’han organitzat altres per a tota la comunitat educatiu pastoral.


L’1 d’agost hi va tenir lloc una emotiva i multitudinària eucaristia, a la qual va seguir una convivència festiva amb una tòmbola, i una vetlada musical amb la qual la Comunitat educativa-pastoral i la Família Salesiana de Pozoblanco donen per finalitzat l’any d’activitats del Bicentenari.

 

També et pot interessar …