20 julio 2015


Les tres ONGD salesianas de la Inspectoría han organitzat un voluntariat missioner conjunt en el qual estan participant 21 joves. Ceuta i Tànger han sigut les ciutats triades per les organitzacions perquè els joves desenvolupen les seues tasques i coneguen la realitat local. L’estada a Tànger serà del 9 al 22 d’aquest mes on ajudaran en les tasques diàries que els *claretianos realitzen en un centre de menors i altres associacions amb migrants.

Els joves procedeixen d’Alcoi, Cartagena, València, Tenerife, Girona, Terrassa, Navas, Rocafort i Sant Boi entre altres llocs. La majoria han realitzat tasques de voluntariat prèviament en associacions juvenils salesianes. A més al llarg d’aquest curs han participat en cursos de formació amb l’objectiu de preparar-se per a aquest projecte.

Aquest projecte té com a objectiu “que els joves recolzen en les activitats diàries de les *asocianes i coneguen la realitat local per a després sensibilitzar en les seues comunitats de referència, explicant la seua experiència i animant a uns altres a comprometre’s amb aquesta realitat social” expliquen des de Joves i Desenvolupament.

També et pot interessar …