17 julio 2015

Després de la presentació fa un any de "Pasó la noche, amor", la primera novel·la del salesià José Miguel Núñez Moreno, ambientada a la preguerra civil espanyola, a través del cooperador salesià Bartolomé Blanco, el proper mes de setembre veurà la llum una nova obra de l’autor salesià que portarà com a títol "Te protegerán mis alas". 

Serà el 28 de setembre la data escollida per Edicions Carena per al llançament d’un llibre definit com "una història de vida i esperança, de passió i de llibertat, de superació i de fe en les persones, malgrat tot".
 
Fins al moment poc es coneix sobre l’argument d’una història basada en fets reals i treballada amb cura per l’autor i l’editorial al llarg de 222 pàgines. Una
entrada al blog "Vivir de otra manera", publicada per l’autor a la revista 21, i sis línies d’una sinopsi són les primeres pistes que deixen pas a la imaginació del lector per començar a construir uns escenaris que a finals de setembre s’ompliran de sentit.

"Vaig venir a la llum un dia imprecís en un lloc indeterminat. La meva mare em va parir amb tant dolor que es va deixar la vida en l’intent i, des d’aleshores, jo també vaig començar a morir una mica cada dia. Al meu pare no el vaig conèixer. Mai vaig saber res d’ell ni ningú em va dir que un cop vaig tenir un pare; així que vaig aprendre a viure sense anhelarlo i em vaig acostumar a respirar sense trobar-lo a faltar." Aquesta és una història real. Els personatges són de carn i ossos i els fets esdevinguts van succeir tal com són descrits. Per als més escèptics, potser els vingui bé recordar que hi ha situacions en la vida de les persones en què la realitat supera de molt l’imaginable.

José Miguel Núñez (Mérida, 1963) és doctor en Teologia Dogmàtica (Roma, 1995). Llicenciat en Filosofia (Universitat de Granada, 1995) i doctor en Filosofia (Doctorat Europeu a la Universitat Hispalense, Sevilla, 2010). Educador i professor universitari, és autor de nombrosos assajos al voltant del món educatiu i juvenil. Va publicar recentment Cien palabras al oído (2012) i A vueltas con Dios en tiempos complejos. Diálogos con Gianni Vattimo (2013), abans del llançament de Pasó la noche, amor (2014).  estat finalista del Premi Hispania de novel·la històrica 2013 i finalista del Premi Edebé de literatura juvenil 2013. Publica ara la seva segona novel·la: "Te protegerán mis alas" en Ediciones Carena.

 

També et pot interessar …