10 julio 2015

El passat diumenge 5 de juliol va començar a Chipiona (Cádiz) una nova edició de la Setmana d’Actualització Teològica i Pastoral (SATEP), uns dies de trobada, fraternitat, oració i formació per a un grup de 30 salesians de la Inspectoria Maria Auxiliadora (SMX) i de la Inspectoria Santiago el Mayor (SSM). 

Dilluns i dimarts va estar present el Rector Major Emèrit, el senyor Pascual Chávez, que va compartir amb els assistents "El projecte pastoral del Papa Francesc" explicitat en l’exhortació apostòlica Evangelii Gaudium i que ajuda a comprendre les línies programàtiques que està marcant el successor de Pere. Dimarts va convidar durant la jornada a viure "La caritat pastoral" com a manera salesià de viure avui en sintonia amb l’Església.

Dimecres li va tocar el torn a Monsenyor D. José Rodríguez Carvallo, franciscà, secretari de la Congregació per als Instituts de Vida Consagrada i les Societats de Vida Apostòlica que va oferir la seva visió en aquest any dedicat a la Vida Consagrada.

Dijous, però, va estar present a la SATEP l’Inspector salesià, Cristóbal López, durant el matí, per donar el relleu a don Luis Alberto Gonzalez Díez, claretià, director de la revista Vida Religiosa, amb el títol "La utopia de la Vida Religiosa és possible al segle XXI ".

Així va finalitzar la SATEP 2015 amb la mirada posada per la Delegació de Formació de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora a l’any que ve.
 

També et pot interessar …