25 mayo 2015

Joaquín Martín Calleja, professor de Salesians Màlaga i Coordinador de l’àrea de Recursos Humans i Formació i iniciació al coaching, ha estat nomenat pel P. Inspector, Cristóbal López , Coordinador d’Escoles de la zona sud de la Inspectoria de Maria Auxiliadora.

Aquest nomenament es farà oficial el proper 2 de juny durant la reunió de directors. Durant la jornada Joaquín Martín recollirà el testimoni de Juan Villarejo que ha realitzat aquesta funció durant els últims anys.

L’Equip d’Escoles reuneix les persones responsables de cadascuna de les àrees de treball que actualment es desenvolupen des de la coordinació Inspectorial d’Escoles. Les tasques que l’equip assumeix tenen a veure amb la planificació, la gestió i l’acompanyament dels diferents processos (formació, recursos humans, qualitat, orientació …) que s’implementen en els centres salesians.

Des de la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora s’agraeix a Juan Villarejo la seva entrega incansable durant tots aquests anys, i es felicita a Joaquín pel nomenament, amb el desig de grans èxits en la seva nova etapa.
 

També et pot interessar …