22 mayo 2015


El 19 de maig, Carles Alberola tingué una trobada en valencià amb els alumnes de 3r i 4t del Col·legi Sant Antoni Abad. És un important autor i actor teatral valencià. Destaquen les seues obres Besos i Spot. També va tindre un paper important a Canal 9 amb sèries televisives com Autoindefinitis, Socarrats i Maniàtics.

Carles Alberola és un gran defensor del valencià i a través de les seues obres promou i normalitza l’ús d’aquesta llengua. Centrà la seua exposició en les dues obres que els alumnes del col·legi han llegit i gaudit a les aules de 1r i 3r d’ESO: Joan el Cendrós i Mandíbula Afilada respectivament. Els alumnes coincideixen que són obres molt divertides i entretingudes.

La xarrada constà de dos parts. La primera fou més teòrica i la  segona pràctica amb la intervenció dels alumnes. Aquesta fou la més dinàmica i on els alumnes gaudiren més quan preguntaren allò que els interessava. L’experiència fou positiva perquè els alumnes han pogut tindre contacte amb una persona que els obri noves expectatives en una professió com la d’actor i autor teatral.

Finalitzà l’acte amb la signatura dedicada dels llibres d’alumnes i professors.

També et pot interessar …